Luotettava monitoimimies palvelee Koillismaalla! Soita! 0400 125 087

Metallin hitsaustyöt

Hitsaus ja muut metallityöt ammattitaidolla Kuusamosta

Hitsaus ja erilaiset laaja-alaiset metallityöt ovat minulle sekä työ että harrastus. Teen mittatilaustyönä valomainokset ja muut taulurungot. Tutustu töihini kuvagalleriassa, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pienet ja suuret valomainokset

Olen toteuttanut niin pieniä kuin metrien levyisiä valomainoksia sekä taulurunkoja sekä sisä- että ulkotiloihin, esimerkiksi liikekeskusten seinään tai taksin kattoon. Valomainokset saa myös himmennettävillä, energiaa säästävillä led-valoilla. Huollan ja korjaan myös vanhoja taulurunkoja ja valotauluja.

Työstän jatkuvasti myös omia projekteja ja keksintöjä, joten jos sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa, kerro siitä minulle ja kehitetään sitä yhdessä eteenpäin!

Tilaa hitsaus- ja metallityöt luotettavalta tekijältä!

Olen rehti ja luotettava kumppani projektisi toteuttajaksi. Teen työt ammattitaitoisesti ja huolellisesti, aina aikataulussa. Asiakkaitani ovat niin yksityiset kuin yritykset Koillismaan alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kari Palosaari Puh. 0400 125 087

Kylpytynnyrin vuokraus ja toimitus Koillismaalla - lue lisää! Teen myös mainosteippaukset ja opastekyltit - lue lisää!

Haluan tarjouksen!

Tarvitsetko ammattitaitoisia hitsauspalveluita? Täytä tämä lomake ja kerro tarkemmin tarpeistasi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Forest Metal Kuusamo Oy
Meskusvaarantie 11 C
93999 KUUSAMO

Y-tunnus: 2134084-8
Puh: 0400 125 087

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Forest Metal Kuusamo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.