Luotettava monitoimimies palvelee Koillismaalla! Soita! 0400 125 087

Paljun vuokraus

Paljun vuokraus Kuusamosta koko Koillismaalle

Eikö olisi ihanaa nauttia hiihtolenkin jälkeen kylvystä paljussa tähtitaivaan alla? Tai tarjota ystäville erilainen saunailta ja yllättää höyryävällä kylpytynnyrillä? Piristää kokousiltaa pulahduksella paljuun?

Paljun vuokraus on nyt mahdollista! Sinun ei tarvitse investoida omaan paljuun, joka vaatii huoltoa, pesua ja ylläpitoa. Voit vuokrata minulta paljun illaksi tai pidemmäksi aikaa, vaikka koko loman ajaksi. Toimitan vuokrapaljun Koillismaan alueella tai voit noutaa sen Kuusamosta!

Uniikit paljut ja kylpytynnyrit helposti siirrettävissä

Minulla on neljä liikutettavaa kylpytynnyriä/paljua, joita vuokraan niin yksityis- kuin yritysasiakkaille Kuusamon, Rukan, Pudasjärven ja koko Koillismaan alueella. Asiakas voi vuokrata paljun kuljetuskärryineen ja noutaa itse tai tilata toimituksen haluamaansa paikkaan. Palju irrotetaan kuljetuskärrystä asiakkaan luona, jolloin sitä voi käyttää aivan normaalisti. Tutustu paljuihin kuvagalleriassa!

Kylve missä haluat - vuokraa kylpytynnyri!

Vuokraan kylpytynnyreitä lyhyisiin iltavuokriin vaikka saunaillan, polttareiden tai kokouksen yhteyteen mutta myös pidemmäksi aikaa, esimerkiksi lomaviikon ajaksi. Kuljetus on aina sovittavissa ja myös nouto Kuusamosta onnistuu. Huollan ja pesen paljut huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen - sinä ja seurueesi saatte taatusti puhtaan ja rentouttavan kylvyn, juuri siellä missä haluatte!

Kysy lisää paljun vuokrauksesta!

Kari Palosaari Puh. 0400 125 087

Kylpytynnyrin vuokraus ja toimitus Koillismaalla - lue lisää! Teen myös mainosteippaukset ja opastekyltit - lue lisää!

Vuokrapalju kiinnostaa!

Jos paljunvuokraus kiinnostaa, niin täytä tämä lomake ja kerro tarkemmin paikasta ja ajankohdasta. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Forest Metal Kuusamo Oy
Meskusvaarantie 11 C
93999 KUUSAMO

Y-tunnus: 2134084-8
Puh: 0400 125 087

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Forest Metal Kuusamo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.